Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Oportunitate de investitie - Teren pentru constructii de lux
Ghermanesti, Ghermanesti

€126.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Teren Constructii

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 50 mp

Oportunitate de investitie - Teren pentru constructii de lux
Ghermanesti, Ghermanesti

€126.000

Excelenta prin experienta !



Oportunitatea investitionala pe care o asteptai! Vanzare teren cu caracteristici deosebite, perfect pentru constructii rezidentiale de lux si investitii inteligente.



Locatie: Situat la doar cativa pasi de lacul Snagov, intr-o zona privilegiata cu deschidere de 40m si adancime de 35m, acest teren iti ofera o paleta vasta de posibilitati de dezvoltare.



Configuratie Ideala: Terenul este perfect configurat pentru construirea unei case spatioase sau, daca este impartit in doua loturi, pentru constructia a doua case distincte. Cu parter, etaj si mansarda, veti beneficia cu siguranta de o panorama minunata catre lacul Snagov.



Vecinatate Atractiva: Beneficiati de proximitatea zonei de lux a lacului Snagov, dar si de facilitati esentiale precum magazine Mega Image, banci si farmacii, toate la o aruncatura de bat.



Accesibilitate si Intimitate: Amplasat departe de agitatia strazii principale, terenul este protejat de traficul intens, asigurandu-va linistea si intimitatea dorita. Imprejmuit de un gard autorizat, va ofera siguranta si securitatea necesara.



Utilitati Complete: Terenul dispune de toate utilitatile necesare pentru a facilita procesul de constructie si pentru a va asigura confortul maxim.



Pret Atractiv: Toate acestea vin la un pret extrem de atractiv, reprezentand o oportunitate unica de investitie pe termen lung.



Nu ratati sansa de a deveni proprietarul acestui teren exceptional! Contactati-ne acum pentru mai multe detalii si pentru a programa o vizionare.

Curent electric
Apa
Gaz
Canalizare

Localizare

Argeseanu Florin

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress