Site din reteaua Titirez.ro

0310.051.507

Teren 4000 mp + casa demolabila in Bragadiru/Varteju (Magurele)
Varteju, Varteju

€350.000
detalii pe scurt

Tip proprietate Teren Constructii

Tip tranzactie Inchiriere

Suprafata 50 mp

Teren 4000 mp + casa demolabila in Bragadiru/Varteju (Magurele)
Varteju, Varteju

€350.000

Excelenta prin experienta!



Va propunem la vanzare un teren de 4000 mp, la granita dintre Bragadiru si Varteju (Magurele), cu ridicat potential investitional, ideal pentru constructia unui ansamblu rezidential de case sau pentru o ferma de animale. Zona in plina dezvoltare.



Terenul are un front stradal de 45 m.



Gaze, curent 380 V si put pe teren, apa si canalizare retea publica la poarta.



Pe teren exista o casa demolabila si anexe destinate agriculturii si cresterii animalelor (magazie, sera, stupi, cotet de porci, tarc pentru pasari, etc.)



Locatia in Varteju, Magurele este una foarte atractiva, fiind amplasata intr-o zona linistita si cu acces facil la toate facilitatile necesare.



Este important de mentionat ca terenul se afla in apropierea unor puncte de interes, cum ar fi magazine, scoli, gradinite si mijloace de transport in comun, statia STB fiind foarte aproape, ceea ce face din acest teren o oportunitate excelenta pentru cei care doresc sa se stabileasca intr-o zona bine dezvoltata si linistita.



Cu o locatie excelenta si oportunitati multiple de dezvoltare, acest teren ofera posibilitati nelimitate pentru cei interesati sa investeasca in aceasta zona.



Terenul se vinde pentru pretul de 350 000 EURO, nu se adauga TVA.

Localizare

Marin Andrei

+07- VEZI NUMAR

Prin completarea acestui formar sunt de acord cu termenii si conditiile, politica de confidentialitate si imi exprim acordul pentru comunicari de marketing.

Vrei sa iti vinzi casa si nu stii care e cea mai simpla solutie?

Adauga anunt si tu
Whitepress